Despre noi

S.C. Premier Nutripet S.R.L. a luat nastere in anul 2014, pornind de la pasiunea noastra pentru caini si are ca domeniu de activitate importul, distributia si vanzarea de produse alimentare de calitate superioara, destinate cainilor.

Suntem pasionati de caini, suntem crescatori si de aceea am dorit sa le oferim cainilor nostri si ai dumneavoastra o hrana de inalta calitate, care sa le asigure o nutritie superioara si moderna, precum si o viata sanatoasa si fericita.

    Atunci ne doream sa existe un webshop destinat crescatorilor care detin o canisa inregistrata FCI,  cu o oferta de hrana de buna calitate si un pret corect, care sa ofere si consultanta directa de la personal avizat.

Pornind de la aceasta idee, am hotarat sa importam in Romania produsele Fish4Dogs, care au o calitate exceptionala si am decis sa infiintam www.fish4dog.ro, un loc in care gasiti produse de calitate la preturi speciale, care va ofera servicii complete si livrari rapide la domiciliu, oriunde in tara, fara costuri suplimentare.

    Fish4Dog.ro este locul de unde revanzatorii (firme de distributie produse PET, petshop-uri, clinici si farmacii veterinare, medici veterinari sau petshop-uri online), canisele si organizatiile sau persoanele care au caini utilitari sau caini sportivi, pot achizitiona produsele Fish4Dogs la cele mai bune preturi.

Deasemenea, atat cat experienta si cunostintele ne permit, va oferim indrumari in cresterea si ingrijirea cainilor precum si consultanta in nutritie canina.

Acolo unde nu ne pricepem, putem apela la prieteni de-ai nostri cu mai multa experienta sau va indrumam catre medicii veterinari cu care colaboram.   

    Va recomandam cu incredere sa apelati la Fish4Dog.ro si va garantam ca veti beneficia de cele mai bune servicii si cele mai bune sfaturi in alegerea produselor pentru catelul dumneavoastra.

Sloganul nostru ,,UN CAINE IUBIT...ESTE DIFERIT ! " se bazeaza pe constatarile si experientele noastre si ale prietenilor nostri crescatori, care ne-au demonstrat ca un caine iubit si bine ingrijit se dezvolta mult mai armonios, are rezultate mult mai bune in competitii si va ofera inzecit dragostea lui neconditionata.